Aanmelden

Win een prijs voor een ander

Je kunt het hele jaar door bijzondere mensen uit je omgeving aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Jouw inzending maakt kans op een mooie prijs!

Vul onderstaand formulier in en schrijf maximaal 50 woorden op wat jouw Grote Voorbeeld doet voor jou, voor anderen, Breda of de toekomst.

Ieder kwartaal maakt het selectieteam het winnende voorbeeld bekend via onze nieuwsbrief.  Je held wint dan een van de volgende prijzen: 

 • Een mand boodschappen ter waarde van €50,-van Jumbo Foodmarkt 
 • Een fotoshoot* van IDEKI Fotografie 
 • Een (heren)knipbeurt van Haarmode Kossa 
 • Een verrassingsmoment van Bermuda Music & Events 

Onder de inzendingen verloten we bovendien maandelijks een exemplaar van Goed Volk. Bovendien wint  de leukste inzending van de maand twee pizza’s van Domino’s Pizza, éen voor je held en een voor jezelf!

Het selectieteam bekijkt of jouw persoonlijke held ook een groter podium kan krijgen

 • met een groot geschreven verhaal in magazine of boek
 • met een kort verhaal in krant, weekblad of nieuwsbrief of op onze website
 • in een radio- of televisie-uitzending of d.m.v. een vlog 
 • door een nominatie voor de Bredase Vredesprijs. Let op: daarvoor bestaat een eigen, onafhankelijke jury, die de prijs eens  per jaar uitreikt.
  Let op: Jongeren onder de 18 kun je ook aanmelden voor een jeugdlintje 

We blijven verder actief zoeken naar bijzondere mensen. Waar letten we op?

 1. Onbaatzuchtige inzet (onbetaald werk; een docent of politieagente bijvoorbeeld bekijken we op wat hij/zij buiten haar betaalde baan om doet. Maar het mag best werk-gerelateerde inzet zijn)
 2. Hoe structureler (vaker, langduriger), hoe groter de kans op een podiumplek
 3. Voor de verhalen of uitzendingen: helden overwinnen iets. Tegenstanders, weerstand, (eigen) problemen of tegenslagen
 4. Hoe meer de aangemelde mensen buiten de schijnwerpers zijn gebleven, hoe leuker wij het vinden om hun verhaal te verspreiden
 5. De aangemelde mensen wonen, werken of studeren in de gemeente Breda. Hoe Bredaser, hoe herkenbaarder. En hoe beter dus.

*Toelichtingen
IDEKI Fotografie:
De prijswinnaar ontvangt alle foto’s met watermerk, waaruit vier (digitale) foto’s gekozen mogen worden. Er geldt een maximum van vier personen of twee huisdieren voor de fotoshoot. In combinatie is twee personen en een huisdier het maximum. De fotoshoot vindt plaats in de studioruimte (in Breda, nabij Makro).

Bermuda Music & Events:
Tijdens het verrassingsmoment worden er twee professionele en milieuvriendelijke confetti-shooters afgevuurd en kan met geluidsondersteuning een lied worden afgespeeld. Zo maak je een mooi moment als een verjaardag, jubileum of welkom thuis wel heel bijzonder! Datum en tijdstip zijn uiteraard in overleg.

Aanmeldformulier

Gegevens aanmelder

 

Gegevens aangemelde persoon

 

Reden van aanmelding