E-book Edwin Plinck

Foto Edwin: MEA Fotografie
Foto Edwin: MEA fotografie

Edwin is een van de slachtoffers van de toeslagenaffaire. In 2014 krijgt hij te horen dat hij vijftigduizend euro moet terugbetalen. Dat is onterecht. Zijn leven staat daarom sinds die tijd zwaar onder druk. 
In dezelfde periode leert hij zijn vriendin Amber kennen. Ook zij lijdt onder de toeslagenaffaire terwijl er op haar belastingaangifte niks is aan te merken.
Het valt niet mee om optimistisch te blijven. Maar ze helpen waar ze kunnen. Of dat nu is bij de carnavalsvereniging is, in de kerk, bij de gemeente Breda of de Roparun: als er een beroep op ze wordt gedaan, staan ze klaar voor mensen die hen nodig hebben .

We hebben het indrukwekkende verhaal van Edwin en zijn vriendin Amber opgeschreven en uitgebracht als e-book. Vanaf nu kun je het verhaal hier (gratis) downloaden. Dat is ons (kerst)cadeau aan alle vrijwiligers en onze bezoekers, sponsors, ambassadeurs en vrienden van Helden van Breda.

Je kunt het e-book downloaden als .PDF of als .EPUB bestand.

Het is belangrijk is om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarom vragen we je hulp bij het verspreiden van de link naar deze pagina. Stuur ‘m naar je eigen netwerk van familie, vrienden, (vrijwilligers)werk en collega’s. Delen op social media stellen we ook op prijs!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Zo zorg je ervoor dat steeds meer mensen meedoen en doorgaan met vrijwilligerswerk. En zo wordt de wereld steeds een beetje mooier!