E-book Edwin Plinck

Foto: privé-album

Edwin is een van de slachtoffers van de toeslagenaffaire. In 2014 krijgt hij te horen dat hij vijftigduizend euro moet terugbetalen. Dat is onterecht. Zijn leven staat daarom sinds die tijd zwaar onder druk. 
In dezelfde periode leert hij zijn vriendin Amber kennen. Ook zij lijdt onder de toeslagenaffaire terwijl er op haar belastingaangifte niks is aan te merken.
Het valt niet mee om optimistisch te blijven. Maar ze helpen waar ze kunnen. Of dat nu is bij de carnavalsvereniging is, in de kerk, bij de gemeente Breda of de Roparun: als er een beroep op ze wordt gedaan, staan ze klaar voor mensen die hen nodig hebben .

We druk bezig om het indrukwekkende verhaal van Edwin en zijn vriendin Amber op te schrijven. Het wordt uitgebracht als e-book. Binnenkort kun je het verhaal hier downloaden dus hou onze site én onze nieuwsbrief in de gaten!

Download hier het gratis e-book

Het boek is op dit moment nog niet beschikbaar.

Het is belangrijk is om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarom vragen we je hulp bij het verspreiden van de link naar deze pagina. Stuur ‘m naar je eigen netwerk van familie, vrienden, (vrijwilligers)werk en collega’s. Delen op social media stellen we ook op prijs!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Zo zorg je ervoor dat steeds meer mensen meedoen en doorgaan met vrijwilligerswerk. En zo wordt de wereld steeds een beetje mooier!