In voorgaande jaren

Overige podia in 2018

2018 begon met een borrel op het stadskantoor waarbij allerlei politici, ambassadeurs, sponsors en andere stakeholders werden uitgenodigd. 

Verder stond het jaar in het teken van de boekpresentatie op 22 september. Rond die tijd zijn er veel radio- en tv-optredens geweest, deelname aan de Multatulielezing op 18 november en presentaties bij o.a. de Rotary in december.

 

 

 

Media aandacht

Marcel van der Mast en Anita van der Helm te gast bij BredaNu in Yes van Jessica Voets. (linker foto)

Te gast bij Elisabeth TV met Piet (AED) Matheeuwsen en Henk Willemsen (Steunfonds Papoea Nieuw-Guinea).

 

 

Vers van de pers

Ontvangst eerste exemplaar ‘Goed Volk’ door stadsgenoot Klaas Dijkhoff op 22 september 2018. 

Vrij snel daarna kwamen de eerste enthousiaste reacties uit Den Haag,

Overige podia in 2017

2017 was het jaar het jaar van de Vrede van Breda, waarin Helden van Breda begon met de selectie van verhalen voor het boek ‘Goed Volk’. Ze werden op 1 oktober na afloop van de Singelloop – waar ons heldenteam present was – bekend gemaakt. Team ambassadeurs/lopers waaronder tweede Kamerlid Michiel van Nispen promoot HvB. Ambassadeur Nico Geerts en bestuurslid Eric Linssen luisteren naar de bekendmaking van geselecteerde Helden.

 

Om bekendheid te krijgen en aanmeldingen te genereren hield Breda in Dialoog samen met ons dialogen over verschillende soorten helden en namen we deel aan de tentoonstelling Lieve Vrede van de Nieuwe Veste en presenteerden we ons daar. Op 23 juni werd er een lezing gegeven over heldenverhalen bij Het Humanistisch Verbond. Verder waren er geregeld interne bijeenkomsten voor Helden en Heldenteam.