Achter de schermen

We zijn weer enkele maanden verder. De Coronacrisis heeft zijn intrede gedaan maar achter de schermen is hard gewerkt.

Op dit moment is er aan enkele sponsors advertentieruimte verkocht. Niet verwonderlijk, want er ligt een prachtig ontworpen magazine van 52 pagina’s, met allerlei leuke rubrieken. Daar willen sponsors zich graag aan verbinden.
De verschillende rubrieken zijn gericht op hoe je de eerste stap zet om onbetaald werk te gaan doen. Hoe ga je vervolgens dóór, houd je een goede work-life balance, waarbij ook zingeving een plek krijgt. En ook: hoe weet je wat er bij je past? Voor dat laatste ontwikkelt MOOIWERK een test. In de digitale uitgave klik je vervolgens door op de site van MOOIWERK, waardoor je automatisch uitkomt bij de vakatures die bij jou passen. 

Verder is het blad gevuld met veel foto’s, zijn er toegankelijke interviews en is de sfeer een mix van luchtig en serieus. De opmaak is herkenbaar van het boek, rustgevend en vooral goed doordacht. Complimenten aan Rop Willems, die daar als vrijwliiger veel tijd aan heeft besteed!


The making of ... het gratis Helden Magazine

Covers om het team te inspireren

De eerste brainstormsessies zijn begonnen: voor wie is het blad precies bedoeld en wat brengt het de lezers.
Het laatste is duidelijk: we geven niet alleen voorbeelden van mensen die een geslaagd leven hebben door hun inzet voor anderen, we helpen jou als lezer ook daarbij.
Zo komt er bijvoorbeeld een zelfkennistest zodat je beter weet wat het best bij je past. En uiteraard staat het blad vol praktische en laagdrempelige tips, die bedoeld zijn voor een kleine inzet, op korte termijn. Want niet iedereen wil of kan zich een leven lang voor anderen inzetten. Maar als je doet wat bij je past en je maakt anderen daarmee bovendien gelukkig, dan kijk je tevreden terug op de tijd die achter je ligt, of je nu 8 of 88 bent.
Verder onderzoeken we welke grappige of hippe rubrieken in het format komen.

De definitieve keuze daarvan werken we uit tot een mooi vormgegven nulnummer. Daarmee gaan we zoeken naar sponsor-adverteerders. Want die hebben we áltijd nodig.
Mocht je op de een of andere manier willen upjoinen, weet dan dat je meer dan welkom bent!