Ook jij kunt natuurlijk Helden aanmelden, oudere mensen of iemand van je eigen leeftijd. Voor iedereen gelden dezelfde regels.

Wat misschien wel cooler is:
wil jij leren hoe je een spannend heldenverhaal schrijft? Met anderen in de hoofdrol? Of beter nog: met Jezelf als Held?
Kom dan naar de (gratis) workshop ‘Hoe word ik een Held’ op 10 en 17 april van 13.00 tot 15.30 uur in De Sleutel in de Haagse Beemden. Lees meer over deze workshop op Cultuurintro en meld je aan! 

Houd je van heldenverhalen?
Onze helden willen best vertellen wat ze allemaal meemaakten toen ze dakloos waren of vluchtten uit een een onveilig land. Ze helpen op hun beurt degenen die nu in zo’n situatie zitten. Anderen brengen brood rond, verzorgen pleegkinderen of sluiten AED-apparaten aan (die zijn nodig als je een hartstilstand hebt). 

Vind je het leuk dat ze in jouw klas komen? Misschien heb je op school wel een thema als oorlog, gezondheid, vluchtelingen of armoede. Sommige verhalen sluiten daar goed op aan. Laat ons weten wat je zoektDan vragen wij of er een held is die daarbij past. Zo komen hun spannende verhalen en mooie voorbeelden bij zo veel mogelijk kinderen terecht.

 

+ €4,95 verzendkosten

Helden van Breda is een initiatief van Stichting Present