Grote belangstelling uitvaart Piet Matheeuwsen

Van de op zondag 20 oktober overleden Piet Matheeuwsen is op vrijdag 25 oktober onder grote belangstelling afscheid genomen.

Eén van de sprekers was Anita van der Helm, de schrijfster van het AED-verhaal in Goed Volk. Ze riep op om Piet en zijn verhaal over het redden van honderden mensenlevens te blijven vertellen. ‘Lees het, verwijs ernaar of geef het cadeau’, zei ze.
Ze sloot af met de aanmoediging om Piet vooral te gedenken door hem na te leven. ‘Ieder van ons kan, op zijn of haar manier, juiste en rechtvaardige keuzes maken. Dat deed Piet, en dát is belangrijk in het leven. Een leuk leven? Dat volgt vanzelf als je samen met anderen je schouders ergens onder zet!’

De laatste die het woord nam, was Piet zelf. Zijn zoon Corné had al in de zomermaanden een filmpje opgenomen. Met zijn bekende humor kreeg Piet zelfs op zijn eigen uitvaart de mensen aan het lachen. Zelf kijken wat Piet te zeggen heeft? www.pietmatheeuwsen.xyz 

Piet, wat was je een bijzondere man. Het was een voorrecht om je te leren kennen en in ons boek op te mogen nemen. Bedankt voor alls wat jij, samen met je echtgenote Edy, voor de Bredase gemeenschap hebt gedaan!