Hands on gevraagd

Willy en Durk Visser

Willy (65) en Durk (72) Visser gaan met ingang van het nieuwe jaar met pensioen. Het zijn bestuursleden van het eerste uur, die hebben meegewerkt aan de oprichting van Stichting Present zeventien jaar geleden.

Na wat tegenslagen op privégebied zijn Willy en Durk verhuisd. In een nieuw huis hebben ze daarna hun leven weer opgepakt. Ondertussen dachten ze na  over hoe ze verder willen met Stichting Present. ‘Ik kan voor sommige zaken de energie niet meer opbrengen’, vertelt Willy eerlijk. ‘En we zijn nog dagelijks bezig met alles van de verhuizing af te handelen’, voegt Durk daaraan toe.
En eerlijk is eerlijk: na zeventien jaar mag je het stokje natuurlijk best overdragen. De rest van het bestuur dankt Willy en Durk heel hartelijk voor hun jarenlange inzet, hun gedrevenheid, zorgzaamheid en toewijding. Zonder hen was Present niet wat het nu is. Ze zijn dan ook erelid van Present geworden.

Het betekent wel dat we de bestuurstaken moeten verdelen. Er zijn gewoon wat extra handjes nodig. Iemand die die financiën doet hebben we al gevonden. Daarnaast zoeken we een vrijwilliger die af en toe eens een berichtje schrijft voor de nieuwsbrief en die mee wil helpen met een activiteit te organiseren.
Juist als we de taken verdelen, kunnen we ze afbakenen en zorgen dat een vastomlijnde taak niet meer dan twee werkdagen per jaar kost!!

Neem contact met ons op als je ons Heldenteam wilt komen versterken. We hebben je nodig om een verder podium voor alle goede en inspirerende verhalen op te zetten. Daarvoor moeten een aantal basistaken verdeeld worden over een niet te kleine groep mensen. Twee dagen per jaar maken dat ook jij een beetje een held wordt!