Hoe gaat het met … Carola en Marcel van der Mast

Marcel en Carola zijn al jaren bezig met hun club Kruimel, voor ouders met kinderen met een beperking. Veel mensen die kleding of speelgoed komen halen, hebben allerlei vragen. Daarom is het tijd voor en volgende stap.

Die volgende stap is een ‘zorgmarkt’, waar vragen van de verschillende mensen die zorg nodig hebben en zorgaanbieders elkaar ontmoeten. Hoewel het idee voor de hand ligt, blijkt het nog door niemand te worden uitgevoerd.

‘Het is een kwestie van locatie zoeken, dag en tijdstip prikken, en dán natuurlijk de zorgaanbieders te benaderen’, ligt Marcel zijn idee toe. ‘Ik bel en schrijf me suf, en ik zoek zo veel mogelijk de publiciteit. Natuurlijk doen Carola en ik dat niet alleen maar werken we met een aantal vrijwilligers samen, in een stichting.
De zorgmarkt die we organiseren richt zich op acht verschillende thema’s, waaronder mentorschap: wat moet je doen als je kind-met-beperking achttien wordt.’

Hij vindt plaats op het Vitaliscollege op zaterdag 5 oktober. De begroting is nog niet helemaal rond dus alle donaties zijn welkom!