Toekomstplannen

Toekomstplannen

We zijn volop bezig met Helden van Breda uit te breiden. Of moeten we het misschien wel hebben over Helden van Nederland...

Allereerst in Breda. Vanaf nu kun je het hele jaar door Helden aanmelden. We houden een lijst bij en gaan regelmatig om tafel zitten om de nieuwe aanmeldingen te bespreken.

We proberen voor geselecteerde helden niet alleen een podiumplek te creëren in het boek, maar ook daarbuiten. Dat kan zijn live zijn, bijvoorbeeld tijdens de Multatulilezing op 16 november of in de cultuurnacht op 25 januari 2019, maar ook in kranten of radio-uitzendingen. Daarnaast praat de Bredase Vredesprijs mee; zij zoeken altijd naar mooie nominaties. Hun prijs reiken ze een maal per jaar uit. We zijn met een klein team volop in bespreking en je hoort snel meer van ons.

Buiten Breda zijn we ook goed bezig. Er is een gesprek geweest met een Tweede Kamerlid uit Den Haag om te bekijken of ons idee ook in Den Haag kan worden uitgerold. We zitten nog in een pril stadium, maar iedereen was enthousiast. Ook hiervan houden we je via onze nieuwsbrief op de hoogte.