Tulpen van het heldenteam

Hoewel het heldenteam zich geen seconde verveelt, doet het toch wel eens wat anders dan Helden spotten en magazines maken. Een enkel keer helpen ze een Held een handje.

Heldin Natasja Donkers, die buurtcentrum De Sleutel heeft opgericht en in de buurt zorgt voor verbinding, wil graag in de omgeving van De Sleutel meer kleur. ‘Hoe leuk is het’, zegt Natasja, ‘als moeders die hun kinderen in de gaten houden in het voorjaar tegen een zee van bloemen aankijken? Dan ga je hier toch voor je plezier op een bankje zitten!’ En zo begon een actie om geld in te zamelen voor tulpenbollen. 

Het heldenteam met al zijn relaties en ervaring in verzoekjes, bemoeide zich er mee. Al snel vonden ze een donateur die maar liefst 1400 tulpenbollen schonk.  

Natasja zou met een team de bollen nog voor de jaarwisseling in de grond zetten. Of dat is gelukt, is maar de vraag. Dat wil zeggen, de bloembollen zitten onder de aarde. Maar heeft Natasja een team bij elkaar gekregen, of heeft ze -als een echte heldin – alles alleen gedaan? Hoe dan ook: rondom De Sleutel ziet alles er in het voorjaar kleurrijk uit!