Voortgang Magazine

In het Nieuwe jaar hopen we eindelijk ons Helden Magazine uit te brengen. Vormgever Rop Willems is hard aan het werk. Binnenkort worden adverteerders benaderd. En natuurlijk kijkt het selectieteam uit naar allemaal nieuwe helden.

De schrijvers van het schrijversteam hebben eerder al hun medewerking toegezegd. Ze kijken ernaar uit om allerlei rubrieken te maken met ander soort teksten. Er worden, anders dan in het boek, geen verhalen van vierduizend woorden meer geschreven. Wel komen er veel foto’s in, onder andere van onze nieuwe fotograaf Anton Verbeek.

Helden worden daardoor op een andere manier geportretteerd. Een kijkje in het leven van een Held, wat was hun eerste stap, hoe houden ze balans tussen betaald werk, vrijwilligerswerk en privé. Dat zijn namelijk vragen die veel mensen bezig houden. We willen allemaal best iets doen voor een ander, maar wáár begin je en hoe houd je het (lang) vol?
Precies op die vragen willen we graag antwoord geven. Een team van specialisten maakt de bladformule, waarin tips en antwoorden op deze vragen centraal staan. 
Wordt vervolgd!