Wijnand Nijs en Helden van Breda

foto: IMIRAFOTO in Bredase Bode/BredaVandaag

Wijnand Nijs is van het begin af aan betrokken geweest bij Helden van Breda. Gaat er wat veranderen nu Wijnand de nieuwssite BredaVandaag gaat verlaten?

Iedere Bredanaar kent BredaVandaag. En iedereen wist dat Wijnand Nijs twee jaar geleden een samenwerking aanging met de Bredase Bode. En allemaal zijn we in shock nu hij per 1 juli van beide plekken afscheid neemt, zoals in de Bredasee Bode te lezen is. 

Voorheen heeft Nijs in het selectieteam gezeten, later heeft hij meegedaan aan de brainstormsessies over de voortgang van Helden van Breda. Daar kwam het briljante idee uit dat we doorgaan met zoeken, selecteren en publiceren van Helden van Breda. Die publicatie vindt maandelijks plaats in de Bredase Bode en op de nieuwssite BredaVandaag.

Vooralsnog neemt Wijnands opvolgster Hanneke Marselis de toezegging aan HvB over. We verheugen ons op de nieuw samenwerking en wensen zowel Hanneke als Wijnand heel veel succes toe.

Of Wijnand ook afscheid neemt van Helden van Breda, is nog niet duidelijk. ‘Dat hangt af van wat ik ga doen na 1 juli. Bel me tegen die tijd nog maar eens’, reageert de journalist. Na de zomer kun je van ons dus een voortgangsbericht hierover verwachten!

Artikel lezen? Zie Bredase Bode/BredaVandaag