Win een prijs voor jouw Held

Wie gun jij een prijs? Dat is de kreet van de prijsvraag in ons magazine. Het enige wat je hoeft te doen is jouw Grote Voorbeeld aanmelden, jouw Held, of iemand die jij bewondert of wil bedanken. De prijsvraag loopt het hele jaar door en begint vanaf nu!

Je schrijft in vijftig woorden op wat degene die jij aanmeldt doet (of deed) voor jou, anderen, Breda of de toekomst. Eens per kwartaal kiest het selectieteam iemand uit die een prijs verdient. Welke prijs dat is, lees je onder aanmelden op onze website. En let op: de prijzenkast wordt tussendoor wellicht aangevuld!
Verder wordt er ook maandelijks een boek Goed Volk verloot. Bovendien krijgt de meest ontroerende inzending twee pizza’s van Domino’s Pizza: een voor jezelf en een voor de aangemelde persoon.

Deze stap maakt duidelijk dat we oog hebben voor mensen die van persoonlijk belang zijn geweest, of mensen die vooral gezien hun omstandigheden een prestatie hebben geleverd. We waarderen ze samen met onze sponsors.
En natuurlijk hopen we hierdoor meer ‘pareltjes’ van Breda te ontdekken, die thuishoren in boek, magazine, nieuwsbrief of website. Dus: invullen die aanmelding!!